Woningaanbod

10 grondgebonden woningen

Het woningaanbod bestaat uit 10 grondgebonden woningen in zeer verschillende types. Deze woningen worden samen met de bewoners ingedeeld naar de woonwensen van de verschillende bewoners. Voor alle woningen geldt dat ze alzijdig zijn ontworpen en feitelijk dus twee gevels hebben die als voorgevel gezien kunnen worden. Dit zorgt er dus voor dat je in contact staat met de groene omgeving rondom de woning.

Aansluitend aan het oesterlaboratorium wordt er gestart met een vrijstaande woning die bestaat uit drie lagen. Grenzend aan deze woning worden in totaal acht twee-onder-één-kapwoningen gerealiseerd, waarbij de woningen bestaan uit twee en drie lagen. De serie woningen wordt afgesloten met wederom een vrijstaande woningen, die in dit geval uit vier lagen bestaat. Deze woning geldt als opmaat naar appartementengebouw “Wonen in Wittouck”.

Deze woning, fraai gelegen aan de wadi, is vanuit de Spirituslaan een markant startpunt van de verkaveling met grondgebonden woningen. Op deze wijze liggen er samen met het oesterlaboratorium zeven massa’s in continuïteit op één rij.

De woningen liggen ruim in het groen op het perceel, op onderling ruime afstand. Bijzonder aan de woningen is dat deze in afwijking van de meeste andere woningen in Nieuwe Vesting voorzien zijn van een ruime voortuin. Hier is ook plaats voor twee auto’s per woning. De opbouw, het ontwerp en de omgeving resulteren in alzijdige woningen, met alleen maar voorkanten, helder leesbaar en verankerd aan de plek en met het karakter van chique directeurswoningen!

Het unieke van dit project is dat belangstellenden al in een vroeg stadium bij het project betrokken worden in een intensief co-creatie proces. Per fase van het project zijn er dus verschillende contactmomenten waarbij we met u in gesprek gaan. Deze manier van co-creatie leidt tot maatwerk in de woningen, wat levensloopbestendigheid en maximale flexibiliteit in de plattegronden tot gevolg heeft. We gaan letterlijk samen met de bewoner om tafel zitten om een plattegrond te schetsen. Op deze wijze bieden wij maximale keuzevrijheid aan de toekomstige bewoners. In de volgende fases van het project wordt er ook individueel met u gesproken over uw woonwensen.

Waarom kiest u voor een woning in 'De Tuinen van Wittouck'?

  • Woningen met het karakter van chique directeurswoningen;
  • De woningen hebben een karakteristieke, industriële uitstraling met het comfort van nu;
  • De woningen zijn volledig energieneutraal;
  • Er zijn geschakelde woningen en 2 vrijstaande woningen, verschillend in hoogte en grootte;
  • De woningen bieden veel indelingsmogelijkheden. Middels co-creatie heeft u zelf invloed op de indeling van uw toekomstig woning;
  • De woningen beschikken over een ruime voortuin met ruimte voor het parkeren van 2 auto’s op eigen terrein;
Inschrijven

Heeft u interesse in dit project?

Schrijf u in